Mat för alla sinnen

Franskans

Vi har ett litet kök och kan inte alltid ta emot alla som önskar äta hos oss.
För att vara säker på bord, boka några dagar i förväg!

Obokade gäster får köa och kan få plats utomhus med en något mindre meny, men lika bra kock :)

Luncherna kan vara livfulla med härlig stämning, men önskar man romantik med tända ljus och franska chansons, kom gärna förbi på kvällen. Vi har fullständiga rättigheteroch ett särskilt urval av traditionell fransk cider.

Franskans Crêperie i Rörum öppnade för tolv år sedan och blev till ett bondromantiskt Bretagne-inspirerat crêperie mitt på Österlen! Det sirligt franska som blandades med det rustikt skånska i både smak och stil - byter ägare i september 2023. Vi hoppas ni, precis som vi, kommer att förälska er i alltsammans. I smakerna, färgerna, charmen och atmosfären.

Välkomna att boka bord under Äpplets dag 29 sep -1 okt på www.franskans.se (ny hemsida under uppbyggnad) eller varför inte boka en heldagsbiljett till den stora invigningen den 15 oktober? ️ Yoga, massörer på plats, lätt lunch, tal, underhållning, tilltugg, dryck mm. 169 kr. Boka här!

Som nya ägare av Franskans, vill vi förädla utan att förändra för mycket. Vi vill erbjuda mat och dryck och retreat även under våren och hösten och framåt jul blir galetter och crêpes juligare i smakerna med saffran, pepparkakskryddor och drycken utökas naturligtvis med glögg och chai. Vad sägs om en golden milk eller varm choklad med ginger?


Husbilar har möjlighet att parkera hos Ola, infart från väg 9, mitt emot busshållplats Knäbäckshusen i norrgående riktning. Koordinater till Olas husbilsparkering: 55°37'52.2″N 14°15'06.7″E Vi ber er att parkera ansvarsfullt – undvik att parkera utmed vägkanterna!