SKRIV KURS DE LUXE

VÄLKOMMEN TILL HÖSTENS 

De luxe skriv retreat - all inclusive

Välkommen till en helg "de luxe" i en underbar miljö och ett genomtänkt program just för att få igång din skrivlust, inspiration och kreativitet!

Höstens Skrivretreat blir på Österlen, närmare bestämt på Franskans Crêperie i Rörum! Dagarna präglas av mys, skönhet, kvalitet, atmosfär, lugn och ro. Det blir din helg.

Helgen bjuder på:Författarföredrag med olika ämnenSkrivövningarGestaltning och närhetStrukturMarknadsföring och om att nå utYogaMeditationVill du inte delta i programpunkterna så är du helt fri att avstå, plocka ut det du vill och hitta din oas och bara skriva. Kanske vill du sitta bland folk med en kopp kaffe eller en mugg te och vara i det du skriver eller på ditt rum, i naturen, vid havet, i ett växthus, vid ensamma trädet, i trädgården – du väljer och variationerna är många!Vill du ha hjälp med att komma in till dig och höra din röst därinne, nå stället du skriver guld ifrån, kan du vara med på yoga, meditation och olika skrivövningar. Förvänta dig att utvecklas, inspireras, fyllas på och återhämtas på olika plan som berikar dig där du behövde det!

Din värd

Elisabeth Lendelund

Elisabeth är författare, egenföretagare och entreprenör. Hennes eget skrivande präglas av en stor känsla av närhet till karaktärerna, och hon föredrar att skriva karaktärsdrivet i första hand. Läsaren får använda alla sina sinnen, men hur mörkt det än blir ibland så kan läsaren alltid finna ljus i någon form, precis som i själva livet.

Skrivandet för Elisabeth är ett sätt att komma in till den inre tystnaden och kärnan, likt yoga och meditation. Det är ett sätt för henne att må bra, utvecklas och växa. För henne är skrivandet så mycket mer än att bara sätta ord på ett papper; orden på papperet utgör en oändlighet utan hinder. Hennes egen bakgrund är ett oskrivet blad, men ur den föds böcker. Så mycket kan ge henne inspiration att skriva.

Boka här!

Kom som du är
Kom som du är

Praktiskt

Huset
Franskans Crêperie och Retreat i Rörum

Boendet
Fina rum delas om 2 eller 3 deltagare. Självklart går det att lösa man/kvinna separat.

Maten
Du kommer att serveras underbar mat som berikar din kropp, själ och ditt sinne för att låta din kreativitet flöda. Det finns veganskt och vegetariskt samt glutenfritt (men meddela gärna nedan vid anmälan).

Varje dag påbörjas med en sagolik frukostbuffé på Rörums Gårdshotell i mycket inspirerande miljö med pittoreska hus längs med små bygator. Lunch och kvällsmat serveras på Franskans Crêperie. När du anländer på fredagseftermiddagen välkomnas du med något gott att dricka och tilltugg.

I priset ingår:
Reteat/workshops, boende, måltider.

Frågor
Vid specifika frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till:
kontakt@skimra.nu

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!

Varmt välkommen att investera i dig själv i en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!